NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Hrvat ŠOKIRAN zbog Kampaca - njegov post ZAPALIO je Tviter!

Autor:

Sport

16.01.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg komšija u neverici posle dominacije "gaučosa" u Podgorici.

NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Hrvat ŠOKIRAN zbog Kampaca - njegov post ZAPALIO je Tviter!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Budućnost u "Morači" rezultatom 76:56, na krilima fenomenalnog Argentinca Fakunda Kampaca. Sjajni organizator igre derbi Jadrana završio je sa dabl-dabl učinkom, a pored 14 poena i 12 asistencija uspeo je da ukrade i osam lopti.

Kampacov učinak impresionirao je i selektora Hrvatske Aleksandra Petrovića, koji je njegovu igru nazvao "poezijom".

Kvaliteti Kampaca su svima vrlo dobro poznati, ali jedna stvar me sinoć impresionirala. Onog trena kada je postalo jasno ko će biti pobednik pratio sam samo odbrambena postavljanja Kampaca. Čista košarkaška poezija koja je rezultirala sa 8 ukradenih lopti - naveo je popularni Aca Trica.

 

 

Podsetimo da je Kampaco na Mali Kalemegdan stigao iz NBA, a odlukom Evrolige neće imati pravo nastupa u elitnom takmičenju pre 28. februara, jer je crveno-belima zabranjena registracija novih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading