OBRADOVIĆ BEZ EMOCIJA PREMA ZVEZDI: U Beogradu kao protiv Olimpijakosa!

Autor:

Sport

11.01.2023

22:13 >> 01:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak izneo svoja očekivanje pred meč 19. kola Evrolige.

OBRADOVIĆ BEZ EMOCIJA PREMA ZVEZDI: U Beogradu kao protiv Olimpijakosa!

Foto: Starsport

Saša Obradović

Saša Obradović predvodiće Monako protiv Crvene zvezde u dvorani “Alekdandar Nikolić” (četvrtak 19.00), a grotlo popularnog Pionira biće šesti igrač crveno-belih i vetar u leđa da se posle poraza od Reala vrate na pobednički put.

Republika

Foto: Starsport

Saša Obradović

- Svaki dan se nastavlja borba za pozicije, a uveren sam da će tako biti sve do samog kraja. U Beogradu nas očekuje isti meč kao i protiv Olimpijakosa. Oni su poraženi na svom terenu i žele će da pokaže karakter. Poznajem tim, publiku, znam i trenera i igrače… Biće to veliki izazov - rekao je Saša Obradović pred gostovanje svom bivšem klubu.

“Kneževi” u Beogad dolaze nakon trijumfa protiv grčkog Olimpijakosa, imaju skor od 12 pobeda i šest poraza kao i vodeći “kraljevski klub”, dok je Crvena zvezda na učinku 9-9.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mitar

12.01.2023 00:21

Ako ih ne pusti razbice ih !