UŽAS I KATASTROFA: Doživeo POVREDU kolena - valjda nije ono najgore!

Autor:

Sport

09.01.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški trenuci za navijače ovog kluba.

UŽAS I KATASTROFA: Doživeo POVREDU kolena - valjda nije ono najgore!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Kevin Durent

Košarkaši Bruklin Netsa savladali su Majami Hit na gostovanju sa 102:101, u meču koji je noćas odigran na Floridi.

Ekipu Netsa je do pobede predvodio Kajri Irving, koji je imao 29 poena, dok je prva zvezda tima Kevin Durent dodao 17. Ipak, meč je obeležila Durentova povreda, koji je zbog bola u kolenu morao da napusti teren krajem treće deonice, posle čega se više nije vraćao na parket.

Popularni KD je ranije već imao teških problema sa povredama, zbog čega je proustio čitavu sezonu 2019/20, kao i start naredne. Sada se u Bruklinu nadaju da ponovo nije neka teška povreda, koja će ga odvojiti na duže sa terena.

Foto: Tanjug/AP

Kevin Durent u dresu Bruklin Netsa

Prema rečima trenera Netsa Žaka Vona, Durent će otići na magnetnu rezonancu u ponedeljak popodne po našem vremenu i tada će se preciznije znati stepen njegove povrede.

- To je strašno. Bio sam odmah tu pored. Kada se ne obraća pažnja svašta može da se dogodi, tako da sam zahvalan na svakom minutu koji je proveo u teretani i što je vodio računa o svom telu pa je uspeo da izbegne neku ozbiljniju povredu - rekao je Kajri Irving posle utakmice.

Netsi su noćas stigli do 14. pobede u poslednjih 15 mečeva, čime su zaseli na drugo mesto Istočne konferencije, sa skorom od 27 trijumfa i 13 poraza. Ipak, ukoliko je došlo do teške povrede MVP-a lige iz 2014. godine, šanse za dobar rezultat ove ekipe se znatno umanjuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading