STRAHUJE SE NA NAJGORE: Teška povreda - KRAJ SEZONE za Srbina?

Autor:

Sport

28.12.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša noć za srpskog košarkaša u NBA ligi.

STRAHUJE SE NA NAJGORE: Teška povreda - KRAJ SEZONE za Srbina?

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Aleksej Pokuševski na utakmici Oklahoma - Denver

Košarkaši Oklahoma siti Tandera pobedili su San Antonio Sparse sa 130:114 u noćašnjem meču NBA lige, ali je utakmica prošla u senci Alekseja Pokuševskog.

Srpski igrač je odlično otvorio susret, postigao je jednu trojku i uhvatio jedan skok u prva dva minuta meča, ali je onda usledio težak pad, posle kog se Pokuševski nije više vraćao na teren.

I dalje nije poznato o koliko teškoj povredi se radi, a zna se samo da se radi o povredi leve noge. Neki su čak spominjali i oštećenje ligamenata kolena, što bi verovatno značilo dužu pauzu, možda i kraj sezone, što bi bila katastrofalna vest za Pokuševskog koji ove godine igra sezonu karijere.

Srbin u ovoj sezoni ima gotovo devet poena u proseku, uz malo više od pet skokova i dve asistencije prosečno, pa se čini da polako krči put ka tome da se ustali u startnoj postavi ekipe iz Oklahome. Ipak, ako je došlo do teže povrede, to bi predstavljao veliki udarac za Alekseja. Ostaje samo da se nadamo da će sve biti u redu i da visokog igrača Tandera ne očekuje duža pauza.

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski u duelu sa Nikolom Jokićem

Oklahoma se trenutno nalazi na 12. mestu Zapadne konferencije, sa skorom od 15 pobeda i 19 poraza, što im je trenutno dovoljno da se nađu dve pozicije ispod mesta koje vodi na plej-in turnir. Sledeći meč, Tanderi igraju na gostovanju i to ekipi Šarlot Hornetsa, jednoj od najlošijih ekipa ove sezone u NBA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading