MILUTINOV U ZVEZDI? Menadžer srpskog centra otkrio CELU ISTINU o odlasku iz CSKA!

Autor:

Sport

03.01.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata sudbina uzdanice "Orlova".

MILUTINOV U ZVEZDI? Menadžer srpskog centra otkrio CELU ISTINU o odlasku iz CSKA!

Foto: Starsport

Menadžer srpskog centra Nikole Milutinova Marko Jelić negirao je da će njegov klijent napustiti CSKA.

Agent je objasnio da je Srbin prezadovoljan u Moskvi, čime je demantovao mogućnost koju su u ponedeljak najavili grčki mediji, a tiče se prelaska u Crvenu zvezdu.

- Svoje ugovorne obaveze u moskovskom klubu obavlja na najvišem nivou, što je CSKA u nekoliko navrata i istakao. Takođe, CSKA je sa svoje strane izuzetno profesionalan sve vreme ugovora, kao uvek. Stoga, sve glasine o navodnom Nikolinom prelasku u bilo koji klub, ili navodnim razgovorima s drugim klubovima nemaju nikakvu potporu u istini. Ovim glasininama pokušva da se nanese šteta i Nikoli i CSKA - reči su Jelića za "Mozzartsport".

Republika

Foto: Starsport

Milutinov i Kuzmić

Iz istih krugova lane je potekla informacija da klub sa Malog Kalemegdana želi bivši "peticu" Partizana, dok je ona branila boje Olimpijakosa, ali se ona i tada ispostavila kao neistinita.

Milutinov ove sezone u proseku beleži 15,2 poena i 8,4 skokova u dresu Moskovljana koji su neporaženi posle 18 utakmica u VTB ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading