ŠOK! Povlači se posle KRAHA na Eurobasketu?

Autor:

Sport

29.12.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman udarac za reprezentaciju.

ŠOK! Povlači se posle KRAHA na Eurobasketu?

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Bojan Bogdanović

Bojan Bogdanović, najbolji košarkaš reprezentacije Hrvatske u 21. veku, nagovestio je da će se povući iz selekcije, pošto nije pričao ni sa kim iz Saveza.

Selekcija Hrvatske je ovog septembra doživela krah, pošto je u osmini finala Evropskog prvenstva poražena u Berlinu od Finske, u meču u kom je Lauri Markanen raspršio nade Hrvatima da mogu na postolje, prvi put od 1995. godine.

- Ne znam šta bih rekao. Rekao sam da je to i dok je još trajao Evrobasket. Ne znam, otkako se završilo niko sa mnom nije razgovarao. Ne znam - rekao je Bogdanović za "Sportske novosti".

Foto: Tanjug/AP

Bojan Bogdanović i Luka Dončić

Čuveni Aco Petrović se vratio u Savez, u ulozi direktora i privremenog selektora, pa se činilo da će doći neka bolja vremena za naše komšije. Ipak, ukoliko ostanu bez Bogdanovića, pitanje je koliki su dometi ove ekipe, koja neće učestvovati na Svetskom prvenstvu naredne godine.

- Aco je veliki entuzijasta i takvi nam ljudi nedostaju, na bilo kojoj poziciji. Uvek sam njim imao odličan odnos, biće tako i dalje. Aci sve najbolje - dodao je on.

Bojan Bogdanović je rođen u Mostaru, gde je napravio prve korake u Zrinjskom. Nakon toga je igrao i za Real Madrid, Mursiju, Cibonu i Fenerbahče u Evropi, odnosno Bruklin, Vašingotn, Indijanu, Jutu i Detroit u najjačoj ligi sveta. Najbolje partije pružao je u ekipi Jute Džez, gde je u sezoni 2019/20 u proseku beležio preko 20 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading