KATASTROFA: Srbin doživeo TEŠKU POVREDU - čeka ga DUGA PAUZA!

Autor:

Sport

29.12.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti za sve ljubitelje košarke u Srbiji.

KATASTROFA: Srbin doživeo TEŠKU POVREDU - čeka ga DUGA PAUZA!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Aleksej Pokuševski na utakmici Oklahoma - Denver

Aleksej Pokuševski, srpski košarkaš koji nastupa za Oklahomu, doživeo je tešku povredu na meču sa San Antonijom, pošto je doživeo prelom noge, pa ga nećemo videti na terenu narednih šest do osam nedelja.

Srpski igrač je doživeo nezgodan pad na meču sa Spursima, pa su se svi odmah uplašili da nije u pitanju neka teža povreda. Ispostavilo se da je u pitanju prelom noge i da Pokuševskog čeka malo duža pauza. Prema prvim procenama, neće ga biti na terenu bar šest do osam nedelja, ali će i to zavisiti od toka oporavka i zarastanja kosti. 

 

 

Biće to veliki udarac za Oklahomu i našeg asa u nastajanju, Pokuševski je ove sezone prosečno beležio 8,8 poena, 5,1 skok i 2 asistencije po meču i postao je značajan član rotacije Oklahome.

Oklahoma igra ove sezone mnogo bolje nego ranije, pa se čak nalaze i u trci za plej-in turnir, pošto se nalaze na 12. mestu Zapadne konferencije, sa skorom od 15 pobeda i 19 poraza. Ipak, ovo će svakako biti udarac za Tandere, pa ćemo videti kako će nastaviti dalje bez Pokuševskog.

Naravno, ako znamo kako NBA funkcioniše, ukoliko oporavak našeg igrača ne bude išao u pravom smeru, nije nemoguće ni da Oklahoma odluči da završi sezonu, kako bi se što bolje pripremio za narednu, pod uslovom da Tanderi ispadnu iz plej of trke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading