BLOKBASTER U NBA? Bogdanović blizu dresa Lejkersa!

Autor:

Sport

13.12.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se veliko pojačanje za ekipu iz Kalifornije.

BLOKBASTER U NBA? Bogdanović blizu dresa Lejkersa!

Foto: Tanjug/AP

Bojan Bogdanović, hrvatski košarkaš koji trenutno nastupa za Detroit Pistonse, nalazi se na meti Los Anđeles Lejkersa.

Hrvat igra odlično ove sezone za Pistonse, pošto je glavni igrač te ekipe sa prosekom od 21 poenom, ali se radi o timu sa samog dna tabele, odnosno ekipi koja je ove sezone odlučila da svesno "pusti sezonu niz vodu", kako bi imala prilike da sa visoke pozicije bira igrače na predsrtojećem draftu.

Iako su Lejkersi "zagrizli", deluje da Detroit želi da zadrži hrvatskog košarkaša na duže staze, pa planiraju da mu ponude dvogodišnji ugovor, navodi Džejms Edvards, novinar uglednog "Atletika".

Foto: Tanjug/AP

Bojan Bogdanović i Luka Dončić

I dok sastav iz "Motor sitija" vidi Bojana Bogdanovića u svojim redovima na duže staze, za Sadika Beja, nekadašnjeg studenta Vilanove, ima drugačije planove. Ovaj 23-godišnji krilni košarkaš je prilično oscilirao ove sezone, postoji određeno interesovanje za njegove usluge i za odgovarajuću "cenu" bi ga Pistonsi navodno pustili da ide, takođe tvrdi Edvards.

Videćemo u kom pravcu će se dalje odvijati ova sezona za Detroit, koji je do kraja iste ostao bez Kejda Kaningema, koji će biti podvrgnut operaciji kolena, pa je jasno da u ovom gradu neće biti previše razloga za slavlje ove sezone.

Ipak, ako Detroit uspe da dođe do prve pozicije na draftu, pa draftuje Viktora Vembanjamu, situacija se može drastično promeniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading