KAMPACO POHVALIO OSTOJU: To je bio baš kul gest

Autor:

Sport

28.12.2022

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac prijatno iznenađen.

KAMPACO POHVALIO OSTOJU: To je bio baš kul gest

Foto: Starsport/Ilustracija

Fakundo Kampaco i Ostoja Mijailović

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco je pre nekoliko dana postao jedno od najvećih pojačanja u srpskoj košarci, pošto je potpisao za Crvenu zvezdu.

Taj transfer je prokomentarisao i prvi čovek Partizna Ostoja Mijailović, koji je čestitao večitom rivalu na potpisu Argentinca.

- Stvarno se desilo? Nisam znao to. To je kul! Zvezda i Partizan su rivali sa dugom istorijom, ali je dobro da postoje ovakvi gestovi i komentari od strane rivala - rekao je Kampaco za "BasketNews".

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Potom je izneo prve utiske sa Malog Kalemegdana.

- Mi smo poprilično "zbijeni". Ovde sam stigao nedavno, ali prema svemu što sam video do sada, imamo dosta igrača s talentom i kvalitetom, a tu ne govorim samo o Vildozi i Nedoviću. Dosta igrača je tu, a defanziva je na zavidnom nivou. Ako zadržimo koncentraciju u defanzivi, možemo dosta njih pobediti.

Ne krije argentinski organizator igre da je Duško Ivanović jedan od glavnih razloga što je stigao u Zvezdu.

On je veoma dobar trener. Strog je, ali treninira odlično. Traži od nas da budemo fokusirani, volim da treniram i istina je da i Duško voli takve igrače - istakao je Fakundo.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Kampacu je lako da se uklopi, pošto jezička barijera ne postoji.

- Mnogo nas govori španski. Nedović takođe, igrao je u Malagi, seća se, tu smo Luka, Duško i ja.

Argentinac u svom ugovoru sa Crvenom zvezdom ima otkupnu klauzulu od 50.000 evra, što je ovom prilikom i pojasnio.

Ništa, samo želim da živim dan za danom. Dosta "buke" je bilo u prethodnih nekoliko meseci. Pokušao sam da ne obraćam pažnju na to, nisam želeo da obratim pažnju ni na društvene mreže, sve sam to isključio, zašto? Ljudi previše pričaju, oni govore ono što ja želim da čujem, ja samo želim da uživam sa saigračima - poručio je Kampaco.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading