ZVEZDA OSVAJA EVROLIGU? Kladionice rekle svoje!

Autor:

Sport

26.12.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su u sjajnoj formi.

ZVEZDA OSVAJA EVROLIGU? Kladionice rekle svoje!

Foto: Starsport/Ilustracija

Crvena zvezda je dolaskom Duška Ivanovića dožvivela potpuni rezultatski preporod, ali i pravu renesansu kada je igra u pitanju, a to se odrazilo i na drastičnu promenu stanja na tabeli Evrolige, gde su crveno-beli stigli do pozicije koja vodi u Top 8, iako je na početku to delovalo kao misaona imenica.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Dolaskom Luke Vildoze, a posebno njegovog zemljaka Fakunda Kampaca, Zvezda postaje "ozbiljan igrač" i u evropskim okvirima. To se odrazilo i na kladionicama, gde se klub sa Malog Kalemegdana početkom sezone kotirao tek kao 15. favorit, ali se sada situacija promenila i crveno-beli su na devetom mestu, a kvota, u zavisnosti od kladionica, varira od 28 do 50.

Iza Barse slede Efes, Real Madrid, Fenerbahče, Olimpijakos, Monako, Baskonija, Armani, a onda Zvezda, a posle crveno-belih slede Panatinaikos, Valensija, Virtus, Makabi, Asvel, Žalgiris, Partizan, Bajern Minhen i na kraju Alba iz Berlina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading