ZVEZDIN DRIM TIM! Posle Kampaca na Mali Kalemegdan stiže i NBA centar - bio je četvrti pik na draftu i POSTERIZOVAO je Janisa! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.12.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delije" ga sa nestrpljenjem čekaju.

ZVEZDIN DRIM TIM! Posle Kampaca na Mali Kalemegdan stiže i NBA centar - bio je četvrti pik na draftu i POSTERIZOVAO je Janisa! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Dolazak Argentinca Fakunda Kampaca izazvao je pravu euforiju među "Delijama", a Crvena zvezda je, prema pisanju "Espresa", naciljala i NBA pojačanje u reketu.

Reč je o iskusnom Kodiju Zeleru, koji može da pokriva pozicije "četiri" i "pet", a na draftu 2013. godine odabran je kao četvrti pik.

Ipak, Amerikancu u poslednje vreme "ne cvetaju ruže" u NBA, što će pokušati da iskoriste crveno-beli. Zeler je početkom ove godine igrao za Portland, potom je postao član Jute, ali tekuće sezone ne dobija minute u najkvalitetnijoj ligi sveta. Stoga, mogao bi da se preseli u Beograd, a spekuliše se da će zameniti Hasana Martina.

Što se tiče ukupnog učinka u najjačoj svetskoj ligi beležio je prosečno 8,5 poena i šest skokova na 494 utakmice regularnog dela sezone. Zeler je ostao upamćen po atraktivnom zakucavanju preko Janisa Adetokumba dok je nosio dres Šarlota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading