DA LI ĆE ON NASLEDITI ŽELJKA? Bivši plejmejker crno-belih ŽELI na klupu Partizana!

Autor:

Sport

25.12.2022

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perspektivni stručnjak otkrio svoje želje.

DA LI ĆE ON NASLEDITI ŽELJKA? Bivši plejmejker crno-belih ŽELI na klupu Partizana!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Bivši plejmejker Partizana Branislav Ratkovica izjavio je da mu je san da sedne na klupu crno-belih. Ratkovica trenutno trenira Metalac, a budući da o "Parnom valjku" računa vodi Željko Obradović, ima vremena da "ispeče zanat" u Valjevu, pa mu se možda želja u jednom momentu i ostvari.

- Moje mišljenje, svaki trener je kao i igrač, mora da dobije šansu i da se istrpe greške. Svi veliki treneri koji su danas šampioni su u jednom trenutku morali da budu istrpljeni, jer niko ništa ne radi perfektno bez greške. Uvek smatra da je bolje početi u manjoj sredini. Imamo trenere na evroligaškom nivou koji uvek uče i pokušavaju da se dopunjuju, a da ne pričam o nama mladima. Naravno svi žele da vode veliki klub, za mene je to san koji bi voleo da se ostvari, da budem trener Partizana. To je neki san, ako dođe dođe, ima dosta do toga da se gura i uči. Kada si igrač, možda pomisliš da nije teško biti trener, ali kada uđeš u taj posao, vidiš koliko je to zahtevno, o koliko stvari mora da se vodi računa, potrebna je bukvalno potpuna posvećenost - izjavio je Ratkovica za "Mozzartsport". 

Republika

Foto: Starsport

Ratkovica i Aleksandar Džikić

Podsetimo da je 37-godišnji Srbin tokom sezone 2016/2017 nosio crno-beli dres, igračku karijeru okončao je u OKK Beograd, a trenerskim poslom počeo je da se bavi kao asistent u Megi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading