POKAZAO KOLIKO MU ZNAČI TRIJUMF: Moćna reakcija Obradovića nakon VELIKE POBEDE Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.12.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon serije poraza, čini se da su došli bolji dani za Partizan.

POKAZAO KOLIKO MU ZNAČI TRIJUMF: Moćna reakcija Obradovića nakon VELIKE POBEDE Partizana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana napravili su veliki podvig, pošto su u meču 15. kola Evrolige savladali u Istanbulu ekipu Fenerbahčea, rezultatom 73:72.

Iako su veći deo utakmice bili u zaostatku, u jednom trenutku treće četvrtine i dvocifrenom, Partizan je uspeo da se vrati u meč, a onda u neizvesnoj završnici sruši Fener i stigne do treće vezane pobede, od čega dve u Evroligi.

Crno-bele je do pobede odveo Aleksa Avramović, koji je pogodio slobodno bacanje na tri sekunde do kraja, a onda je turski tim izgubio loptu u poslednjem napadu, pa je veliko slavlje na klupi beogradske ekipe moglo da započne.

Prvi koji se obradovao odbrani u poslednjem napadu i velikoj pobedi bio je Željko Obradović, koji je bio vidno presrećan, pa nije mogao da sakrije svoje raspoloženje.

- Ja živim ovaj posao i mnogo ga volim od prvog dana, pa do danas. Ako neko misli da radim pogrešno, ja nisam došao ovde nikoga da menjam. Ja ne čitam novine, niti gledam televiziju, nijednu našu utakmicu nisam gledao. Portali za mene ne postoje. Nikad u životu nisam ušao na to. Nemam pojma ni šta je Instagram, ni Tviter. Nemam vremena da se bavim tim stvarima - izjavio je Obradović posle pobede.

U narednom kolu Evrolige, Partizan dočekuje ekipu Bajerna, a zatim sledi još jedan meč pred svojim navijačima, protiv ekipe Monaka.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading