OVO SVET JOŠ NIJE VIDEO: ISTORIJSKA partija - svi pričaju o OVOME u NBA ligi!

Autor:

Sport

24.12.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozna partija u pobedi svog tima.

OVO SVET JOŠ NIJE VIDEO: ISTORIJSKA partija - svi pričaju o OVOME u NBA ligi!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Filadelfija 76ersa savladali su na svom terenu Los Anđeles Kliperse sa 119:114 u jednom od derbija večeri u okviru NBA lige.

Filadelfija je definitivno ekipa u najboljoj formi u najjačoj ligi sveta, a do sedme uzastopne pobede ih je vodio tandem Džoel Embid i Džejms Harden.

Embid je dominirao, zabeležio je čak 44 poena, pa je zadržao prvo mesto na listi strelaca NBA lige, a uz to je imao i sedam skokova i tri asistencije. Ipak, u centru pažnje se našao Džejms Harden, njegov saigrač.

Naime, popularni "Brada" je zabeležio nestvaran tripl-dabl, pošto je imao 20 poena, 11 skokova i čak 21 asistenciju, što je njegov lični rekord u okviru NBA lige. Na sve to je imao samo tri izgubljene lopte, pa je pokazao zašto je i dalje jedan od najboljih plejmejkera u ligi.

Harden ove sezone beleži sjajne brojke, pošto u proseku ima preko 21 poen po meču, a uz ima i šest i po skokova, odnosno gotovo 11 asistencija prosečno, po čemu je trenutno najbolji igrač u NBA ligi.

Priliku da nastave svoju seriju trijumfa Filadelfija 76ersi će imati već za Božić, 25. decembra, kada se od 18 časova sastaju sa ekipom Nju Jork Niksa, u čuvenom Medison Stejt gardenu. Nakon toga, kalendarsku gofinu će završiti mečevima sa Vašingtonom i Nju Orleansom.

Filadelfija je trenutno na 5. mestu Istočne konferencije, sa skorom od 19 pobeda i 12 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading