SVE JOJ SMRDI U BEOGRADU, A ZBOG OVOGA SE NAŠLA U ČUDU: Devojka iz Australije odsela u Srbiji i napravila haos na mrežama

Autor:

Vesti

24.12.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka iz Australije, po imenu Kejtlin, odsela je u Srbiji, a vrlo brzo nije se libila da loše utiske širi društvenim mrežama

SVE JOJ SMRDI U BEOGRADU, A ZBOG OVOGA SE NAŠLA U ČUDU: Devojka iz Australije odsela u Srbiji i napravila haos na mrežama

Foto: printskrin

Devojka iz Australije, po imenu Kejtlin, odsela je u Srbiji, a vrlo brzo nije se libila da loše utiske širi društvenim mrežama. Ona je na TikToku podelila video u kojem je objasnila šta ju je šokiralo u Srbiji ili tačnije, razočaralo u Beogradu.

Prvo je spomenula alkohol, koji može da se kupi svuda, a zatim i cigarete.

"Evo nekoliko stvari koje su me šokirale kada sam se preselila iz Melburna u Australiji u jedan mali grad u Srbiji. Prvo je alkohol može da se kupi svuda", kaže Kejtlin.

 

 

Na drugom mestu su cigarete i Kejtlin deluje prilično zgrožena time što je u većini kafića i restorana dozvoljeno pušenje.

Smrad je užasan i nekad je baš teško jesti – kaže dalje Kejtlin, a ništa manje nije ostala šokirana kladionicama koje su na svakom koraku.

Kladionice su pune čak i preko dana, a vožnja i parkiranje me šokiraju svakoga dana. Ljudi se parkiraju svuda, čak i na ulici, i niko ne kaže ništa povodom toga – kaže dalje Kejtlin.

Posebno je čini tužnom to što vidi mnogo pasa i mačaka lutalica.

Mačke i psi lutalice su svuda po gradu i to me baš rastužuje, jer su tako slatki i samo žele dom – istakla je Kejtlin, kojoj smeta i socijalistička arhitektura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Željko

24.12.2022 11:04

A meni smrdi Australija puna ovaca. Ovce u pustinjama, poljima, gradovima i selima. Svuda ovce a ovnovi u vladi.

Ivan

25.12.2022 15:22

@Željko - Ne smeta nam ,smrad ,smeće , nered na ulicama ,otrov ,ne zbrinute životinje koje smo mi izbacili na ulicu ,mi smo ond društvo sa ozbiljnim mentalnim problemom koji ne vidimo

Slavica

24.12.2022 12:59

Sve je rekla tacno. Ja zivim u drugoj zemlji, ali upravo to sto je ona rekla je 100% tacno. Zao mi je

Papajoe

24.12.2022 17:37

@Slavica - Brini o zemlji u kojoj živiš. Mi u Srbiji ćemo se snaći i bez tebe.