LEGENDI U ČAST: Na programu je treća memorijalna utakmica!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.12.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećanje na sjajnog fudbalera i velikog čoveka.

LEGENDI U ČAST: Na programu je treća memorijalna utakmica!

Foto: FK Radnički 2021 Vranje

Klupske i fudbalske legende nikada se ne zaboravljaju.

 

Uskoro se navršava dve godine od iznenadne smrti Stojana Kostadinovića nekadašnjeg fudbalera vranjanskog Radničkog. Popularni "Coce" nastupao je i za ekipu lokalnog Rekreativa u kojem nastupaju nekadašnji igrači Radničkog.

Kako se navodi u saopštenju vranjanskog kluba Coce je ostao upamćen kao odličan fudbaler, ali pre svega kao veliki čovek i prijatelj, i naša je dužnost da ove utakmice postanu tradicionalne i sačuvamo uspomenu na njega.

Tim povodom u subotu 24. decembra sa početkom od 14 časova na Gradskom stadionu u Vranju odiigraće se treća po redu memorijalna utakmica "Stojan Kostadinović Coce".

Foto: FK Radnički 2021 Vranje

U znak sećanja na vranjansku fudbalsku legendu

 

Fudbalski klub Radnički 2021 iz Vranja, klub koji se trenutno takmiči u Pčinjskoj okružnoj ligi, poziva sve ljubitelje fudbala i sporta uopšte da danas prisustvuju ovom memorijalnom susretu i odaju još jednom počast fudbaleru koji je ostavio dubok trag kako u klubu, tako i u vranjanskom fudbalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading