ZVEZDA NASTAVLJA BITKU NA JADRANU: Ljubimac Grobara pretnja broj 1!

Autor:

Sport

17.12.2022

16:32 >> 16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa sa Malog Kalemegdana želi novi trijumf u regionalnom takmičenju.

ZVEZDA NASTAVLJA BITKU NA JADRANU: Ljubimac Grobara pretnja broj 1!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - FMP Meridian

KK Crvena zvezda dočekuje ekipu Mege u utakmici 11.kola ABA lige. Ova utakmica na programu je u nedelju od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a do promene domaćinstva došlo je zbog zbog zauzetosti hale "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Nemanja Nedović

Ovaj meč dolazi nakon serije izuzetno teških mečeva u rasponu od samo 7 dana (4 utakmice), a trener Duško ivanović imao je nekoliko dana da odmori i osveži ekipu pred meč sa mladim timom Mege:

- Mega je izuzetno mlada i talentovana ekipa, koja igra modernu košarku sa puno tranzicije. Moraćemo da ih zaustavimo kako bi došli do pobede - rekao je Ivanović.

Slično razmišlja i Ognjen Dobrić.

- Dobra, mlada ekipa, željna afirmacije, predvođena sa nekoliko vrlo iskusnih igrača koji dodatno podižu kvalitet kao Dragan Milosavljević. Igraju vrlo brzo, dosta šuteva, kontri, moraćemo da ih uvedemo u neki naš ritam koji kreće od čvrste odbran - istakao je Dobrić.

Trener Mege Marko Barać je svestan da je pred njegovom ekipom veliki izazov.

- Očekuje nas utakmica protiv evroligaša koji se u poslednje vreme nalazi u velikoj formi. Crvena zvezda je tim sa ogromnim kvalitetom i dobro podeljenim ulogama. I pored određenih kadrovskih problema, želimo da odigramo najbolju moguću utakmicu protiv favorizovanog protivnika - rekao je Barać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading