REAL ILI ZVEZDA? Kampaco je UDARNA VEST!

Autor:

Sport

17.12.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac bira "kojem će se carstvu privoleti".

REAL ILI ZVEZDA? Kampaco je UDARNA VEST!

Foto: Tanjug/AP

Argentinac Fakundo Kampaco privlači veliku pažnju, a kao potencijalne sledeće destinacije u njegovoj karijeri pominju se Real Madrid i Crvena zvezda.

ZAVIST, PODLOST I LJUBOMORA! Hrvati BRUTALNO LAŽU o Kampacu i Zvezdi - BOLI ih srpska dominacija Jadranom!

Centar "Kraljevskog kluba" Valter Tavares izjavio je za "Basketbal njuz" da bi vrlo rado ponovo delio svlačionicu sa asom "Gaučosa", a informacije koje kruže Evropom glase da je Kampaco bliži Malom Kalemegdanu.

Ne znam šta bih mu rekao, on već sve zna“, osmehnuo se Tavares. „Uvek je zadovoljstvo igrati sa njim. On je sjajan momak. On prilično dobro zna kako je ovde u Realu, tako da ne bih imao šta da mu kažem - naveo je Tavares, a potom je ispričao anegdotu o argentinskom organizatoru igre.

Sve vreme sa njim je bilo zabavno.Uživao je na parketu. Voli da trči. Igra aktivno. On je sjajan defanzivac. Uvek sam želeo da igram sa momcima koji su želeli da igraju odbranu. Za mene je uvek bilo lepo kada smo bili na parketu i sva sećanja su sjajna. Zauvek ću pamtiti kada je pokušao da preseče mrežu, ostao na obruču pozivajući me da mu pomognem - zaključio je Tavares.

Podsetimo da je Kampaco sezonu počeo u Dalasu, lane je igrao za Denver sa Nikolom Jokićem, a o njegovom dolasku u Beograd govorio je i predsednik Zvezde Nebojša Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading