Turčin ŠOKIRAO SVE u Evropi! Ataman SLOMLJEN posle dramatičnog poraza!

Autor:

Sport

17.12.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo od njega niko nije očekivao.

Turčin ŠOKIRAO SVE u Evropi! Ataman SLOMLJEN posle dramatičnog poraza!

Foto: Starsport

Ergin Ataman na meču Partizan - Efes

Košarkaši Partizana konačno su prekinuli crni niz i to na najbolji mogući način - pobedom u dramatičnom finišu protiv dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope, Efesa, rezultatom 82:79.

Po završetku meča, trener turske ekipe Ergin Ataman, hvalio je atmosferu u beogradskoj Štark areni, ali i sastav crno-belih i trenera Željka Obradovića.

- Partizan je sjajan tim, veliki atmosfera, dali su veliki doprinos Evroligi, kao i Željko kao trener. Mnogo utakmica izgubili su u poslednjim trenucima. To je košarka, sjajna atmosfera i svaki put je veoma lepo igrati u takvoj atmosferi. Volim takav ambijent - istakao je Ataman.

Republika

Foto: Starsport

Ergin Ataman na meču Partizan Efes

 

Ipak, posle kratke analize utakmice iznenadio je mnoge ponavljajući tvrdnje da je on jako loš trener i da ne veruje da će njegov tim ponovo osvojiti titulu prvaka Evrope. Pre tog odgovora krakto je zaćutao, kao da je razmišljao da li to da kaže i delovao je slomljeno.

- Veoma sam loš trener i ne verujem da ćemo da osvojimo - rekao je Ataman i počeo da insistira na tome.

O samom meču govorio je ovako:

Partizan je igrao agresivnu odbranu, izuzev Boboe, naši 'spoljni' igrači nisu imali dobre šuteve. Naneli je pogodio važnu trojku na kraju. I još želim da dodam da je ova Evroliga veoma teška, da je svaka utakmica kao finale i kada smo pobeđivali u važnim utakmicama, naši igrači su bili perfektni. Kada smo izgubili u takvim utakmicama, onda je moja odgovornost, ja sam veoma loš trener, ne znam da organizujem svoj tim i moja je greška što smo izgubili i ovo - zaključio je turski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading