Ivanović PODIGAO Delije na noge: Volim ovu publiku!

Autor:

Sport

13.12.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Žalgirisa u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa 77:73 u okviru 13. kola regularnog dela Evrolige.

Ivanović PODIGAO Delije na noge: Volim ovu publiku!

Foto: Starsport

Nakon nove, ukupno 10. vezane pobede crveno-belih u svim takmičenjima, oglasio se trener kluba sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović:

- Mnogo je važnije da su moji igrači bili strpljivi i da razumeju da su do poslednjeg momenta imali šansu da pobede ovu utakmicu. Žalgiris je igrao dobro i tvrdo. Ali, mislim da smo drugo poluvreme igrali bolje Odlična publika, volim publiku poput ove!

Potom, Ivanović je na konferenciji za novinare dodao da je Žalgiris igrao čvrsto, pre svega, u odbrani.

- Ja mislim da smo mi bili na nivou, samo je Žalgiris dokazao da ima svoj stil igre. Igraju svoje, svi imaju talenta, imaju pleja koji sve organizuje. Znali smo da će biti teško. Odigrali smo dobru utakmicu.

Na jedan od komentara da je Ivanoviću lako jer ima Vildozu i Nedovića, Ivanović je istakao:

- Slažem se. Ali, hajde da ne zaboravimo i ostale igrače koji su dali veliki doprinos, ne samo na ovom meču, već i na prethodnim. Ovi koji su mogli da igraju, bili su super.  Žalgiris je igrao odličnu odbranu na liniji dodavanja. U takvoj odbrani je teško da pogodiš, ali smo pogodili kada je bilo važno.

Prokomentarisao je Ivanović i igru Kuzmića.

-  Ja gledam učinak igrača. Učinak igrača može biti fenomenalan, nije bitno ko koliko minuta igra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading