Radonjiću novinari SPOMENULI ZVEZDU, on ih ODUVAO u DVE REČI! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.12.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na konferenciji za medije posle pobede Panatinaikosa protiv Milana.

Radonjiću novinari SPOMENULI ZVEZDU, on ih ODUVAO u DVE REČI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Dejan Radonjić nastavio je da briljira, kako na klupi Panatinaikosa, tako i na konferencijama za medije po završetku utakmica.

Grčki velikan napravio je nestvaran preokret i slavio je protiv Olimpije iz Milana u Evroligi posle produžetka rezultatom 90:77, a Radonjić je od novinara dobio zanimljivo pitanje kada se meč završio.

Nekad u Zvezdi, sad u PAO, koju rutinu koristite da pripremite svoje igrače za narednu utakmicu. Pogotovo mislim na utakmice poput ove, da li pomaže da ih ostavljate "kažnjenim" posle poraza i kako ih psihički pripremate za narednu tešku utakmicu - upitao je novinar.

Nekadašnji trener Crvene zvezde čuo je ime bivšeg, ali i sadašnjeg kluba, a zatim je podigao prst i u svom stilu odgovorio u samo dve reči:

Strogo poverljivo - rekao je Radonjić pre nego što je briznuo u smeh.

 

 

Panatinaikos se nalazi u seriji od četiri evroligaške pobede, a sve je krenulo posle poraza od Fenerbahčea. Redom su padali Virtus, Asvel, zatim Žalgiris i na kraju Olimpija iz Milana, te se sada četa Dejana Radonjića nalazi na desetom mestu sa skorom od po šest pobeda I poraza.

Naredne nedelje očekuje nas duplo kolo Evrolige, a Panatinaikos će ići na špansku turneju gde će gostovati Valensiji (utorak, 20.45) i Barseloni (petak, 20.30). Što se nekadašnjeg Radonjićevog kluba, Crvene zvezde, tiče, oni će igrati protiv Žalgirisa (utorak, 19.00) i Olimpije iz Milana (četvrtak, 19.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading