KRAJ "SAGE KAMPACO": Ekskluzivno otkrivamo da li Argentinac dolazi u Zvezdu!

Autor:

Sport

08.12.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalno pojačanje crveno-belih privuklo veliku pažnju srpske košarkaške javnosti, ali od Kampacovog dolaska u Beograd za sada nema ništa.

KRAJ "SAGE KAMPACO": Ekskluzivno otkrivamo da li Argentinac dolazi u Zvezdu!

Foto: Starsport

Poput bombe odjeknula je vest da je argentinski plejmejker Fakuno Kampaco na meti Crvene zvezde, ali naš portal saznaje da on ipak neće stići na Mali Kalemegdan.

Crveno-beli nisu uspeli da postignu dogovor sa omalenim organizatorom igre, a pored Kampacovog imena je veliki upitnik oko naredne stanice u karijeri. "Jurohups" je nedavno preneo da je Zvezda trenutno "jedina opcija" za bivšeg asa Real Madrida, koji još uvek polaže prava na njega, budući da se iz španske prestonice otisnuo "preko bare".

Osvajač srebrne medalje na prethodnom Mundobasketu letos je dovođen u vezu sa Partizanom, spekulisalo se da bi mogao da pređe u Fenerbahče ili Olimpiju Milano, ali se on odlučio za Dalas Meverikse i saradnju sa najboljih slovenačkim košarkašem Lukom Dončićem.

Republika

Foto: Starsport

Ništa od Malog Kalemegdana - Kampaco ne dolazi u Zvezdu

Kampaco ima 31 godinu, karijeru je počeo u Penjarolu, a u Evropi je igrao i za Mursiju, kao pozajmljen igrač od strane "kraljevskog kluba".

Što se tiče šampiona AdmiralBet ABA lige, trener Duško Ivanović ima odličan izbor na mestu pleja, jer raspolaže sa Lukom Vildozom, Stefanom Markovićem i Nikolom Ivanovićem, koji je trenutno povređen, a pozicije "jedan" i "dva" može da pokriva i Nemanja Nedović.

Podsećanja radi, večeras od 20 časova i 30 minuta na programu je prvi evroligaški derbi u istoriji, Partizan će u punoj "Štark areni" dočekati "zahuktale" crveno-bele, koji od dolaska crnogorskog stručnjaka nisu osetili gorčinu poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading