JOKIĆ ZASIJAO U LOS ANĐELESU: Denver na krilima Srbina srušio Kliperse, Pokuševski odličan u dramatičnoj pobedi Oklahome nad Čikagom! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.11.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče na parketima širom SAD.

JOKIĆ ZASIJAO U LOS ANĐELESU: Denver na krilima Srbina srušio Kliperse, Pokuševski odličan u dramatičnoj pobedi Oklahome nad Čikagom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Klipersa

Srpski košarkaši Nikola Jokić i Aleksej Pokuševski pružili su odlične partije u noći između petka i subote u NBA. 

Denver je savladao Kliperse u Los Anđelesu rezultatom 114:104, a Jokić je duel završio sa dabl-dabl učinkom od 19 poena i 13 skokova. MVP najkvalitetnije lige sveta iz igre je šutirao 7/13, a upisao je i šest asistencija, dok je pobednički sastav predvodio Gordon sa 29 koševa. Kod domaćina je najbolji bio Vol sa 23 poena, a Nagetsi su slavlje nagovestili tokom prvog poluvremena, jer su na veliki odmor otišli sa visokih "plus 12" - 64:52.

Oklahoma je uspela da nadigra Čikago sa 123:119, nakon produžetka, a Pokuševski je na parketu proveo 32 minuta. Bivši as Olimpijakosa je za to vreme postigao 15 poena, imao je i šest uhvaćenih lopti, a iz igre je šutirao 6/13. Kod pobednika Gildžus-Aleksander je dao 30 koševa, koliko i Derozan kod Bulsa, a Tander je uspeo da trijumfuje posle dodatnih pet minuta igre, pošto je produžetak rešio u svoju korist sa 13:9.

Majami je na svom terenu bio bolji od Vašingtona sa 110:107, a Srbin Nikola Jović utakmicu je završio sa sedam poena i jednim skokom.

Milvoki je lako izašao na kraj sa Klivlendom (117:102) na krilima sjajnog Adetekumboa (38 poena), a Stef Kari je sa 33 koša predvodio Golden Stejt do pobede nad Jutom - 129:118.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading