RHMZ NAJAVIO NOVE PADAVINE! U ovim krajevima očekuju se kiša i sneg! TEMPERATURA DO 10 STEPENI!

Autor:

Vesti

26.11.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najniža temperatura iznosiće od -2 do 3, a najviša dnevna od 6 do 10 stepeni,

RHMZ NAJAVIO NOVE PADAVINE! U ovim krajevima očekuju se kiša i sneg! TEMPERATURA DO 10 STEPENI!

Foto: Tanjug/J. PAP

U Srbiji će danas tokom dana biti umereno do potpuno oblačno i suvo, a uveče na zapadu i jugozapadu mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura iznosiće od -2 do 3, a najviša dnevna od 6 do 10 stepeni Celzijusa. Ujutro mestimično magla i slab mraz, kojih će biti i u Beogradu. U glavnom gradu danas tokom dana umereno do potpuno oblačno i suvo.


Vetar slab, severni i severozapadni.

Najniža temperatura od 0 do 3 °C, a najviša dnevna oko 8 stepeni.

Sutra oblačno, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom i susnežicom u nižim, a sa snegom u višim predelima. U ponedeljak i utorak suvo, osim na istoku i jugoistoku, gde može biti slabih padavina. Zatim od srede oblačno, mestimično sa kišom u niži predelima i snegom u višim.

Od ponedeljka do srede u košavskom području umeren i jak jugoistočni vetar. 

Inače, temperatura u većem delu Srbije ovoga jutra, prema merenjima u šest sati, bila je ispod nule. Najhladnije bilo je u Sjenici (-5), dok je najtoplije jutro osvanulo u Beogradu i Nišu gde je živa u termometru bila jedan stepen iznad nule.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading