O'NIL HEROJ BRUKLINA: Šok završnica u Portlandu, Netsi do pobede NEMOGUĆIM košem u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.11.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas su u NBA ligi odigrane tri utakmice, a pobede su ostvarili Bruklin Netsi, Sakramento Kingsi i Los Anđeles Klipersi.

O'NIL HEROJ BRUKLINA: Šok završnica u Portlandu, Netsi do pobede NEMOGUĆIM košem u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rojs O'Nil

Derbi večeri je odigran u Portlandu, gde je Bruklin stigao do pobede, rezultatom 109:107, košem Rojsa O'Nila u poslednjoj sekundi utakmice.

Jusuf Nurkić je na šest sekundi do kraja pogodio koš, a zatim i dodatno bacanje, pa je na semaforu stajao nerešen rezultat. Činilo se da će utakmica otići u produžetke nakon što je Durent promašio za pobedu, ali se ukazao Rojs O'Nil i u poslednjoj sekundi je uspeo da popravi promašaj saigrača i donese Netsima trijumf.

Bruklin je do pobede vodio Kevin Durent sa 35 poena, Vatanabe je dodao 20, a fantastičan je bio O'Nil, koji je upisao tribl-dabl, 11 poena i asistencija , uz 10 skokova. Sa druge strane, Lilard je ubacio 25, ali je bio "nevidljiv" na terenu kada se meč lomio.

Do pobede su došli i Sakramento Kingsi, ekipa koja je trenutno u najboljoj formi u celoj ligi. DeAron Foks je ubacio 28 poena uz osam asistencija, dok je Malik Monk stigao do cifre od 26, pa su "kraljevi" lako savladali San Antonio Sparse sa 130:112. U redovima gostujuće ekipe istakao se Devin Vasel koji je ubacio 29 poena.

U poslednjoj utakmici večeri, Los Anđeles Klipersi su na svom terenu savladali Detroit Pistonse sa 96:91.

Redži Džekson je ubacio 23 poena, a Moris i Džordž po 16, pa je ekipa iz Los Anđelesa ubeležila novi trijumf. Detroitu nije pomogao ni Bojan Bogdanović sa 23 ubačena poena.

Rezultati:

Portland Treil Blejzers - Bruklin Nets 107:109

Sakramento Kings - San Antonio Spars 130:112

Los Anđeles Klipers - Detroit Pistons 96:91

NBA liga se nastavlja noćas, pošto su na programu novih 11 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading