PROBLEM ZA DUŠKA IVANOVIĆA: Povredio se plejmejker Crvene zvezde!

Autor:

Sport

15.11.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezavidna situacija za novog trenera tek što je stigao u klub.

PROBLEM ZA DUŠKA IVANOVIĆA: Povredio se plejmejker Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Nikola Ivanović, plejmejker Crvene zvezde, doživeo je povredu skočnog zgloba na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koju je njegova Crna Gora izgubila od selekcije Litvanije.

Organizator Zvezdine igre se povredio na utakmici u "Morači", a nije se vraćao na teren do kraja susreta, pa je pitanje o kojoj težini povrede je reč. Do tog trenutka, Ivanović je bio jedan od najboljih pojedinaca na meču, pošto je upisao 11 poena uz tri asistencije, ali bez njega Crna Gora nije imala šanse, pa Litvanci dolaze do trijumfa rezultatom 65:56.

Foto: Starsport

Nikola Ivanović je dve sezone u Crvenoj zvezdi

Ova povreda će svakako zabrinuti sve navijače crveno-belih, ali pre svega Duška Ivanovića, novog stratega ekipe sa Malog Kalemegdana, koji može samo da se nada da Ivanovićeva povreda nije teže prirode.

Nikola Ivanović je ove sezone do sada beležio malo više od osam poena i tri asistencije u proseku u AdmiralBet Aba ligi, dok je u Evroligi bio nešto slabiji, pošto je prosečno beležio pet poena uz dve asistencije.

Naredni meč Crvena zvezda igra u četvrtak, kada u Beograd stiže ekipa Asvela, a ostaje da se vidi da li će crnogorski reprezentativac biti spreman za utakmicu u dvorani "Aleksandar Nikolić". Ukoliko se do tad ne oporavi, priliku za povratak na teren će imati i u nedelju, kada će Zvezda ponovo biti domaćin, ali ovoga puta Ciboni u okviru takmičenja na Jadranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sve Im nesto fali

15.11.2022 18:22

Ciganski KUKANJE a imaju 30 Igraca u rosteru. 7 bekova !