ISPLIVAO ŠOK SNIMAK - ŠTA TO RADI RADONJIĆ? Crnogorac na STUBU SRAMA u Atini, navijači BESNI, na potezu uprava Panatinaikosa! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.11.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grci Radonjiću "skidaju glavu" posle katastrofalnog starta sezone.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK - ŠTA TO RADI RADONJIĆ? Crnogorac na STUBU SRAMA u Atini, navijači BESNI, na potezu uprava Panatinaikosa! (VIDEO)

Foto: Starsport

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić

Panatinaikos se nalazi u očajnoj formi na startu sezone, a sva je prilika da će ceh platiti crnogorski stručnjak Dejan Radonjić.

Trofejni strateg Crvene zvezde nalazi se pod žestokih pritiskom u Atini, koji je dodatno pojačan nakon što je internetom počeo da kruži snimak jednog tajm-auta zelenih. Navijači grčkog velikana Crnogorcu zameraju što se loše služi engleskim jezikom, te ga igrači ni ne razumeju, kao i činjenica da je veći deo od 60 sekundi proveo u tišini.

"Sporan" minut odmora možete pogledati u videu.

Podsetimo da je Partizan prošlog četvrtka slavio u dvorani "OAKA" rezultatom 91:89, čime je kriza Panatinaikosa produbljena, a Radonjić nema puno vremena da preokrene tok sezone koja je za Grke počela kao košmar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading