MONSTRUOZNO ZAKUCAVANJE HOLANDA: Zvezdin Amerikanac POLETEO u "Pioniru"!

Autor:

Sport

28.10.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovim potezom je sebi obezbedio mesto u deset najboljih poteza u ovom kolu Evrolige.

MONSTRUOZNO ZAKUCAVANJE HOLANDA: Zvezdin Amerikanac POLETEO u "Pioniru"!

Foto: Starsport

Džon Holand

Džon Holand, jedno od pojačanja Crvene zvezde pred ovu sezonu, napravio je spektakularan potez u meču 5. kola Evrolige protiv ekipe Bajern Minhena.

Holand je dugo čekao na prvi ulazak na ovom meču, pošto je na teren kročio tek u 19. minutu, ali ovaj meč će pamitit po monstruoznnom zakucavanju početkom trećeg dela igre.

Započeo je drugo poluvreme u petorci Crvene zvezde, a odmah u prvom napadu je napravio potez koji je izazvao pravi delirijum na tribnama hale "Pionir". Primio je loptu na levoj napadačkoj strani, probio u sredinu, a onda kroz nekoliko košarkaša Bajerna zakucao loptu, na oduševljenje svih navijača u hali.

Ovim potezom je Holand obezbedio mesto u najboljim potezima ovog kola, a ne bi trebalo da začudi i ukoliko se ovaj potez nađe pri samom vrhu liste, koju će Evroliga sutra objaviti.

Ipak, nije sve tako sjajno za navijače crveno-belih, pošto je Luka Mitrović doživeo povredu zbog koje se neće vraćati na teren u ovoj utakmici.

Crvena zvezda i Bajern trenutno igraju meč 5. kola Evrolige, a utakmicu možete uživo pratiti na portalu Republika.rs.

Pred kraj meča, Zvezda ima osetnu prednost, pa su vrlo blizu prve pobede u ovogodišnjem izdanju elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading