SJAJNO VEČE MLADOG SRBINA: Pokuševski i Oklahoma nisu bili dobri domaćini - Klipersi u seriji poraza!

Autor:

Sport

28.10.2022

05:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapaženu partiju u dresu oklahom pružio je dvadesetogodišnji Srbin.

SJAJNO VEČE MLADOG SRBINA: Pokuševski i Oklahoma nisu bili dobri domaćini - Klipersi u seriji poraza!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Oklahome vezali su drugi uzastopni trijumf u ovosezonskoj NBA ligi, a i ovoga puta bili su bolji od ekipe iz Kalifornije.

Oklahoma - LA Klipers 118:110 (34:24, 19:36, 36:27, 29:23)

"Pejkom Centar" u Oklahomi i drugi put u dva dana nije bilo mesto u kojem su se Klipersi osećali "kao kod kuće". Ekipa iz Kalifornije doživela je i drugi neuspeh u Oklahomi i sada je već ušla u seriju poraza, a prvu priliku da se vrati na staze trijumfa imaće za dva dana kada će na svom parketu u Los Anđelesu dočekati ekipu Nju Orleansa.

Od samog starta meča domačin je bio bolji takmac na terenu i već u uvodnih 12 minuta igre stigli su do dvocifrene prednosti. Ipak, Klipersi su u drugom periodu igre zaigrali znatno angažovanije, a kao rezultat takvog pristupa došlo je i do prednosti neposredno pred odlazak na "veliki odmor".

Rezultatska klackalica nastavila se sve do polovine četvrte deonice kada j domaćin stigao do osam poena prednosti čime su konačno i rešili pitanje pobednika.

Srpski internacionalac Aleksej Pokuševski proveo je na parketu 26 minuta i tokom tog perioda zabeležio 15 poena, pet skokova, tri asistencije i jednu blokadu, ali je imao i četiri izgubljene lopte.

Treba napomenuti da je dvadesetogodišnji Srbin imao zapaženo ostvarenje u šutu za tri poena (3/5), ali je salinije slobodnih bacanja bio neprecizan, pogodivši samo pet od ukupno 11 šuteva.

Oklahoma je nakon tri uvodna poraza u sezoni uspela da stigne do drugo trijumfa, dok se sa druge strane, kao što je već rečeno, ekipa LA Klipersa nalazi u seriji od tri uzastopna poraza.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading