Svi se plašili Lebrona, a Hrvat ga POSLAO PO KROFNE I KAFU! Reakcija Džejmsa sve je ostavila u čudu!

Autor:

Sport

26.10.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit priča iz NBA lige.

Svi se plašili Lebrona, a Hrvat ga POSLAO PO KROFNE I KAFU! Reakcija Džejmsa sve je ostavila u čudu!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms, Radžon Rondo i Nikola Jokić

Da li ste čuli za košarkaša po imenu Bruno Šundov?

Hrvat je promenio veliki broj timova na nekoliko kontinenata, a stigao je i do NBA lige gde je imao priliku da igra sa Lebronom Džejmsom. "Kralj" je tek došao u Klivlend i to kao prvi pik na jednom od najboljih draftova ikada, a Šundov je u podkastu Inkubator podelio jednu jako zanimljivu anegdotu iz tog perioda.

Dođe Lebron i svi gledaju i kažu "U, Lebron, 100.000.000 dolara ugovor", a ono dete od 18 godina. Niko neće da priča sa njim - počeo je Šundov, pa nastavio:

- Ja priđem, kažem: 'Ajde dragi sutra veliku kafu sa toplim mlekom i paket krofnica nam donesi.' Ja sam mislio oduvaće me... Sedimo ja i Ilgauskas, kaže mi on 'Koja si ti budala, trejdovaće nas obojicu!' Kaže Lebron: 'Može, može doneću, koju ćeš kafu, doneću ja i novine!

A sutradan - iznenađenje:

- Ja u svlačionicu sednem, krofne, kafa, novine, Lebron maše rukom i kaže doneo sam ti! Kažem mu ja malo je kafa vruća mogao si malo da duneš i to je jedna sasvim normalna anegdota iz svlačionice.

Otkrio je zatim korpulentni Splićanin i da je sve preneto kako ne treba:

- To je anegdota jedna koja je došla na naslovne strane, po meni pomalo glupo, ali 'ajde. Svi smo to prošli, to su neke sitnice kojim veterani prema mladim igračima hoće da stvore respekt da se poštuju stariji igrači. To traje mesec dana, to je zanemarivo - rekao je Bruno Šundov.

Dotakao se i tih dana u Klivlendu i fame oko Lebronovog dolaska:

- To je bila moja predzadnja sezona u Klivlendu i odmah se videlo, na prvom treningu. On je doslovno dobio da je to njegov klub. Ti si superstar! Nije tu bilo neke taktike, vrlo je malo tu bilo uklapanja, nego je on imao sve ovlasti od prvog dana, što je po meni malo suludo. On je hteo da nauči nešto, ipak je bio dete od 18 godina. Postigao je šta je postigao, to se videlo od prvog dana, ali opet ne možeš odmah da mu daš totalnu slobodu. Bio sam deo te svlačionice i osnovno je bilo da se zabavi on, nikakve filozofije. S vremenom je napravio šta je napravio, vrhunski igrač, super osoba veliki radnik tako da je to primer superstara kako to treba da izgleda - zaključio je Hrvat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading