"SINDROM" DREJMONDA GRINA "ZARAZIO" TOMPSONA: Zvezda NBA lige nasela na provokaciju, pa htela DA SE TUČE! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.10.2022

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno je bilo na meču Finiksa i Golden Stejta.

"SINDROM" DREJMONDA GRINA "ZARAZIO" TOMPSONA: Zvezda NBA lige nasela na provokaciju, pa htela DA SE TUČE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari, Klej Tompson i Devin Buker na meču Finiks - Golden Stejt

Košarkaši Finiksa ubedljivo su savladali šampiona, Golden Stejt, rezultatom 134:105, a odličan meč odigrao je i bivši centar Partizana Džok Lendejl koji je postigao 17 poena.

Nervoza među Ratnicima, koji nisu navikli da igraju po sistemu toplo-hladno (pobeda-poraz), eskalirala je kod Kleja Tompsona.

"Sindrom" Drejmonda Grina koji je poznat kao neko ko često pravi incidente, kako sa svojim, tako i sa protivničkim igračima, "zarazio" je i Tompsona, pa je ovaj u meču protiv Finiksa naseo na provokaciju Devina Bukera, ušao u verbalni, a zatim pokušao i fizički sukob. Sve se završilo isključenjem za Tompsona, a do većeg incidenta ipak nije došlo.

 

 

Na kraju je Tompson meč završio sa samo dva poena, a jedan od razloga zbog kojih je bio nervozan je bio i njegov jako loš šut pošto je šutirao 1/8. Sa druge strane Buker je sjajno odigrao, ubacio je 34 poena, imao je sedam asistencija i bio je prvo ime meča.

Posle meča Buker je prokomentarisao ovu situaciju:

- Volim Kleja Tomsona, volim ga od početka karijere, od drafta, uvek sam hteo da budem kao on. Ali to ne isključuje to da se mi takmičimo i da se malo provociramo. Veliki sam fan njegove igre i njegove takmičarske prirode i to je to - rekao je Buker i "spustio loptu".

Bio je ovo drugi poraz Golden Stejt Voriorsa u četiri meča koliko su odigrali ove sezone. Prvi su Ratnici upisali protiv Denvera, a pored dva neuspeha uspeli su da savladaju Sakramento i Los Anđeles Lejkerse.

Sa druge strane, Finiks je sezonu otvorio sa tri pobede i jednim porazom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading