Haos na klupi Hjustona: Saigrači UŠLI U KLINČ, Boban Marjanović RAZDVAJAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.10.2022

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je burno u sastavu Roketsa.

Haos na klupi Hjustona: Saigrači UŠLI U KLINČ, Boban Marjanović RAZDVAJAO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/DeuceThomas

Boban Marjanović razdvaja saigrače

Veče za nama u NBA ligi obeležila je katastrofa Denvera na gostovanju Portlandu, slaba partija Nikole Jokića, nezadovoljstvo trenera Nagetsa Majka Melouna, ali i burna situacija na klupi Hjustona protiv Jute.

Roketsi su slavili sa 114:108, a srpski centar Boban Marjanović više posla je imao na klupi nego na terenu. U igri je proveo tek tri i po minuta, upisao je jedan poen i tri skoka, ali je učestvovao u smirivanju strasti među saigračima.

Košarkaši Hjustona, Džabari Smit Junior i Džejlen Grin, ušli su u verbalni sukob i klinč tokom meča, a da se situacija ne otrgne kontroli pobrinuli su se njihovi saigrači među kojima je bio i Boban Marjanović. On je zbunjeno gledao kako se Smit i Grin raspravljaju, da bi zatim ušao između njih i smirio situaciju.

 

 

Na kraju su Roketsi slavili, a Smit i Grin bili su među najboljim akterima meča. Džejlen Grin dao je 25 poena, Džabari Smit postigao je četiri manje, a najistaknutiji pojedinac bio je Kevin Porter sa 26 poena.

U poraženom timu istakao se Džordan Klarkson sa 17 poena.

Hjustonu je ovo bila prva pobeda u sezoni, te je tim Roketsa sada na skoru jedan prema tri, dok je Juta upisala prvi poraz i trenutno ima tri trijumfa i jedan neuspeh. Isti rivali ponovo će na teren u noći između srede i četvrtka, samo će sada domaćin biti Džezeri. Da li će tada Boban Marjanović imati zapaženiji učinak na terenu ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading