KARI I EKIPA SANJAĆE BIVŠEG CENTRA PARTIZANA: Golden Stejt pregažen, Pokuševski "probio led"! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.10.2022

05:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo veče u NBA karavanu je iza nas.

KARI I EKIPA SANJAĆE BIVŠEG CENTRA PARTIZANA: Golden Stejt pregažen, Pokuševski "probio led"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski

U noći između utorka i srede odigrana su četiri meča u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi planete.

Postignuti su sledeći rezultati:

Vašington - Detroit 120:99

Nju Orleans - Dalas 113:111

Oklahoma - Los Anđeles Klipers 108:94

Finiks - Golden Stejt 134:105

Od srpskih igrača na terenu je bio jedino Aleksej Pokuševski koji je u prvoj pobedi Oklahome ove sezone na meču protiv Klipersa (108:94) učestvovao sa šest poena, četiri skoka, dve asistencije i jednom ukradenom loptom za 16 minuta na terenu.

 

 

Fenomenalno veče imao je bivši centar Partizana, Australijanac Džok Lendejl, koji je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Finiksa nad šampionom, Golden Stejtom. Sansi su slavili sa 29 poena razlike (134:105), a Lendejl je bio drugi najefikasniji igrač u svom timu sa 17 poena kojima je dodao i sedam skokova. Bolji od njega bio je Buker sa 34 poena, dok je u redovima šampiona na nivou bio Kari koji je postigao 21 poen.

Luka Dončić je odigrao još jedan maestralan meč, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Dalasa. Slovenac je bio fenomenalan sa 37 poena i 11 skokova uz sedam asistencija, ali su Nju Orleans Pelikansi savladali Dalas sa 113:111.

Odigran je još jedan meč u kom je Vašington bio ubedljiv protiv Detroita (120:99), a do trijumfa je ovu ekipu predvodio tandem Kuzma (25 poena) - Porcingis (20 poena). Kod poraženih, Bojan Bogdanović ubacio je 25 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading