SRAMOTNA TUČA DOBILA EPILOG: Grin krvnički "patosirao" Pula, pa zaradio kaznu koja će mnoge IZNERVIRATI!

Autor:

Sport

12.10.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se sve završilo.

SRAMOTNA TUČA DOBILA EPILOG: Grin krvnički "patosirao" Pula, pa zaradio kaznu koja će mnoge IZNERVIRATI!

Foto: Tanjug/AP

Veliki skandal potresao je šampiona NBA lige ekipu Golden Stejt Voriorsa.

Među "Ratnicima" vlada ratnička atmosfera, a to su potvrdili Drejmond Grin i Džordan Pul. Posle verbalnog sukoba, Grin je pesnicom "patosirao" Pula, a više o tom incidentu možete pronaći OVDE.

Kasnije je Drejmond Grin održao konferenciju za medije na kojoj se pokajao, a šta je sve rekao pročitajte OVDE. Sada je ceo slučaj dobio epilog.

Grin će biti kažnjen, ali kako trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker otkriva, samo novčano:

- Neće biti suspenzije, samo novčana kazna. Već osam godina sarađujem sa Drejmondom Grinom, imali smo više nesuglasica, ali mu ja verujem. Ovim incidentom je narušio poverenje i pokvario atmosferu, ali mu dajem šansu da sve ispravi jer mislim da je to zaslužio i čini se da se ceo tim tako oseća. Proces kroz koji prolazimo je iscrpljujuć i ovo je sigurno najveća kriza kroz koju prolazim kao trener. Stvari su prilično ozbiljne - rekao je Ker.

Sam Grin se, kao što smo rekli, pokajao, a posebno će ostati upamćene ove njegove reči:

- Sramota me je, ne samo zbog sebe, već i zbog Džordana i njegove porodice, znam kako bi se moja majka osećala da je videla taj snimak. Zaista mi žao. Teško mi je i da zamislim da mu sada priđem i da razgovaram sa njim. Ako ikada želi da razgovara o tome, ja sam tu. Odluka je na njemu, ne želim ništa da forsiram, prihvatiću njegov izbor kakav god da bude.

Voriorsi će na startu NBA lige 19. oktobra od četiri posle ponoći igrati protiv Los Anđeles Lejkersa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading