MTEL PODRŽAO VELIKU AKCIJU OLIMPIJSKOG CENTRA JAHORINA: 1.000 skija za našu decu

Autor:

Svet

26.10.2022

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prostorijama Ruskog doma na Jahorini, u utorak 25. oktobra upriličena je donacija skija koju je djeci i mladima u ime kompanije m:tel darovala generalni direktor ove kompanije, Jelena Trivan.

MTEL PODRŽAO VELIKU AKCIJU OLIMPIJSKOG CENTRA JAHORINA: 1.000 skija za našu decu

Foto: Mtel

Probuditi interesovanje kod najmlađih za bavljenje sportom i slobodno vrijeme provoditi na planini i čistom vazduhu ideja je vodilja Olimpijskog centra Jahorina da realizuje akciju "1.000 skija za našu decu“.

Promovišući sportski duh i prave životne vrednosti ulažući na pravi način u zajednicu u kojoj posluje, kompanija m:tel rado se odazvala pozivu OC Jahorina da se pridruži akciji, darujući stotinu skija mališanima, budućim skijašima.

Generalni direktor kompanije m:tel Jelena Trivan izrazila je veliko zadovoljstvo što ima priliku učestvovati u još jednoj akciji za najmlađe. Darujući skije na Jahorini, u društvu mladih skijaša i predstavnika Olimpijskog centra istakla je:

Republika

Foto: Mtel

 

- Kompanija m:tel stub je privrede Republike Srpske i zbog toga osećamo veliku potrebu da budemo u svemu onome sto može da pomogne običnom čoveku koji ovde živi. Jedan od stubova privrede je i Olimpijski Centar Jahorina koji je postao regionalni i evropski brend, zbog čega nam je izuzetna čast što možemo da učestvujemo u zajedničkim aktivnostima, kako kao pokrovitelj zimskih i letnjih sezona tako i kao pokrovitelj velikog broja manifestacija koje organizuje, od kojih moram da istaknem Jahorina Ultra Trail, ali i akciju „Hiljadu skija za našu djecu“. Došavši na čelo kompanije m:tel želela sam da pokažem običnim ljudima da smo uvek uz njih, uz našu akciju „Niste sami“, ali i mnogim drugim društveno odgovornim akcijama pokazujemo spremnost da budemo na usluzi našeg naroda, kao i da se nađemo svugde gde smo potrebni. Kompanija m:tel spremna je i da pokrije sve preostale potrebe ove akcije, do njenog samog kraja ukoliko se akciji ne odazovu i ostale društveno odgovorne kompanije, kako bismo na taj način omogućili svakom detetu da ove zime proskija.

Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina zahvaljujući kompaniji m:tel i direktorki Trivan, rekao je:

- Ovo je jedan od dokaza da se iz uspješnih partnerstava rađaju najsjajnije i najhumanije ideje. Razlog našeg današnjeg okupljanja je akcija „Hiljadu skija za našu djecu“ koju sam pokrenuo na Instagram profilu @dejanljevanic. Veliku zahvalnost u realizaciji ovog projekta dugujem kompaniji m:tel i njenom menadžmentu, koji je prepoznao značaj akcije i zajedno sa nama radi na popularizaciji skijanja i promociji zdravih životnih vrijednosti. Oni su za potrebe akcije obezbijedili čak 100 skija“ i dodao: „Siguran sam da ćemo svi zajedno uticati na to da stvorimo bolju, ljepšu i zdraviju budućnost za našu djecu, a možda i nove skijaše koji će jednoga dana braniti boje naše zastave u želji za osvajanjem najsjajnijih odličja. Uspjeh svoju istinsku dimenziju dobija tek kada se podijeli sa voljenim osobama, a naša ljubav prema našim najmlađim članovima društva je beskrajna.

Ovoj donaciji prethodio je svojevrsni „Ski izazov“ koji je OC Jahorina organizovao na društvenim mrežama, a koji još uvijek traje i poziva mlade uzrasta od 7 do 18 godina iz cijelog regiona koji žele da dobiju svoj par skija i dođu na olimpijsku ljepoticu.

Sve što je potrebno za učešće je malo spretnosti, dobro raspoloženje, druženje sa prijateljima i porodicom i naravno doza maštovitosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading