ŠTA JE POKUŠAO? Ceo svet se smeje Hrvatu, legenda NBA lige najglasnija! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.10.2022

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Zubac našao se na meti podsmeha.

ŠTA JE POKUŠAO? Ceo svet se smeje Hrvatu, legenda NBA lige najglasnija! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ivica Zubac na meču Finiks - Los Anđeles Klipersi

U noći između utorka i srede odigrana su četiri meča NBA lige u kojima je Aleksej Pokuševski konačno stigao do pobede sa Oklahomom, a bivši centar Partizana Džok Lendejl srušio je šampiona, Golden Stejt

Takođe, nervozni Klej Tompson zaradio je isključenje pošto je pokušao da uđe u fizički sukob sa Devinom Bukerom, a u centar pažnje uspeo je da stigne i Ivica Zubac.

Oklahoma je savladala Los Anđeles Kliperse sa 108:94, a Zubac je u finišu prvog poluvremena napravio je neshvatljiv potez. 

Isticalo je vreme, ali je na satu bilo još sedam sekundi kada je saigrač dodao loptu do Zubca. Njegovi bekovi su bili oko njega i čekali su loptu, a onda je Hrvat uradio nešto jako čudno. Neshvatljivo je da li je želeo da šutira ili pošalje pas u stilu NFL kvoterbekova, tek uspeo je da nasmeje ceo svet.

 

 

Najglasniji u smejanju bio je legendarni Šakil O'Nil koji je okačio ovaj pokušaj na svoj Tviter nalog uz komentar:

- Nisam baš siguran šta je ovo.

Ivica Zubac bio je jedan od boljih u timu Klipersa, pa je meč završio sa deset poena i 14 skokova. Ipak, ovaj meč će pamtiti po porazu i po ovom promašaju. Oklahoma je protiv Klipersa konačno stigla do prve pobede ove sezone, dok je tim iz Los Anđelesa trenutno na skoru od po dva trijuma i poraza.

Isti rivali ponovo će na teren u noći između četvrtka i petka od dva časa posle ponoći, a domaćin će opet biti Oklahoma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading