MIRIS SLANINICE SE ŠIRI PRESTONICOM: Potpisao Dvejn Bejkon!

Autor:

Sport

21.10.2022

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđeno.

MIRIS SLANINICE SE ŠIRI PRESTONICOM: Potpisao Dvejn Bejkon!

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Crvena zvezda - Panatinaikos

Američki košarkaš Dvejn Bejkon novi je član grčkog Panatinaikosa!

Ovu informaciju je na Tviteru objavio čuveni menadžer Miško Ražnatović, koji inače zastupa 27-godišnjeg krilnog igrača. To je među navijačima trofejnog giganta izazvalo oduševljenje.

Bejkon u grčku prestonicu stiže posle neuspelog pokušaja da se izbori za ugovor u Los Anđeles Lejkersima.

Ovaj 198 centimetara visoki košarkaš će biti ogromno pojačanje za ekipu koju sa klupe predvodi najuspešniji trener u istoriji Crvene zvezde, gospodin Dejan Radonjić. "Zeleni" su veoma loše započeli novu sezonu, pošto u Evroligi imaju skor 1-2, u domaćem šampionatu su upisali po pobedu i poraz, dok su i u finalu Superkupa Grčke izgubili odnajvećeg rivala, ekipe Olimpijakosa.

Pre dolaska u Atinu, Amerikanac je prošle sezone igrao za Monako, kada se predstavio navijačima u Evropi, pošto je prethodno četiri sezone proveo u NBA ligi. U najjaču ligu na svetu je stigao 2017. godine kao 40. pik na draftu i prve tri sezone je nostio dres Šarlot Hornetsa, a poslenje je igrao za Orlando Medžik.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dvejn Bejkon u dresu Orlanda

Prošle sezone u Evroligi je prosečno beležio 14 poena, 3,1 skok, 1,1 asistenciju i jednu ukradenu loptu po meču.

Sa druge strane, prethodno je u dresu Medžika imao najbolju NBA godinu sa prosekom od 10,9 poena, te 3,1 uhvaćene lopte i 1,3 uspešna proigravanja za koš po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading