DOBIO OTKAZ U NBA LIGI: Bomba na Malom Kalemgedanu, veliko pojačanje stiže u Zvezdu?

Autor:

Sport

09.10.2022

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde započeli su novu sezonu pobedom protiv MZT-a u ABA ligi, da bi u 1. kolu Evrolige izgubili u Istanbulu od ekipe Efesa.

DOBIO OTKAZ U NBA LIGI: Bomba na Malom Kalemgedanu, veliko pojačanje stiže u Zvezdu?

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

U redove crveno-belih je tokom leta stigao veliki broj pojačanja, ali je Vladimir Jovanović, trener Crvene zvezde, u nekoliko situacija najavljivao mogući dolazak još nekog igrača, ako se situacija na tržištu otvori.

Jedan od igrača koji je dovođen u vezu sa Zvezdom je i Dvejn Bejkon, nekadašnje krilo Orlanda, koji je prošle godine nastupao za Monako. Nakon kraja sezone, Bejkon nije produžio ugovor sa Monakom, pa je postao jedan od najtraženijih slobodnih agenata na tržištu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bejkon u dresu Orlanda

Bejkon je ipak sreću potražio u Americi, gde je bio na trening kampu Los Anđeles Lejkersa, za koje je odigrao i dve pripremne utakmice, ali nije prošao "seču", pa će sreću morati negde drugo da pronađe. 

Kako mu se opcije u NBA ligi zatvaraju, Bejkon će vrlo verovatno novi klub tražiti u Evropi, a tu se otvara prilika za crveno-bele. Zvezda trenutno na toj poziciji ima Dobrića, Holanda i Lazarevića, ali igrač ovakvog kalibra sigurno neće škoditi.

Crvena zvezda sutra od 18 časova dočekuje Budućnost u 2. kolu Aba lige, a zatim će u okviru Evrolige dočekati Panatinaikos u četvrtak, koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić, legenda crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Veroljub

11.10.2022 07:40

A gde je tu srpska košarka i srpska deca? Misli li neko na njih ili će reprezentacija i dalje da tavorj da bi huligani imali gde da se izivljavaju, a nas novac trosen na strance!!!

Srdjan

11.10.2022 17:02

@Veroljub - Ne prdi nego gledaj svoga posla!