Rada Manojlović TUŽI fana za priču da je bio INTIMAN sa njom za 10.000 EVRA! Pevačica progovorila o SKANDALU: Pričaćemo na SUDU!

Autor:

Zabava

09.10.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović progovorila je o skandalu o kom bruji javnost.

Rada Manojlović TUŽI fana za priču da je bio INTIMAN sa njom za 10.000 EVRA! Pevačica progovorila o SKANDALU: Pričaćemo na SUDU!

Foto: ATA Images

Pevačica Rada Manojlović našla se u epicentru skandala kada je jedan od fanova izjavio da je bio intiman sa pevačicom i da je za to platio 10.000 evra, nakon čega se ona oglasila i demantovale navode, te otkrila da će se sa njim suočiti na sudu.

- Poznata sam kao veoma tolerantna osoba i mnoge naslove sam prećutala više radi nekog svog mira. Bilo je tu dosta naslova koji meni nikako nisu išle u prilog, a koje su bili čista laž, i svi su me savetovali da tužim te novine, ali ja sam 2010. godine tužila 4-5 novina, ali to je trajalo pet godina, ti na kraju dobiješ slučaj i nadoknadu od 500 evra, a dao si 3.000 evra na advokate. To je stvarno maltretiranje - rekla je Rada, pa dodala:

Republika

Foto: N. Pančić

Rada Manojlović

- Ovo nije prvi slučaj, ovaj dečko nije prvi, što je najgore u celoj priči. Meni su se ovakve stvari dešavale i ranije, ali nisu objavljivane. Kad vidiš da neko ima problem i da neko hoće da skrene pažnju na sebe, to nije naslovna tema svih portala i medija. Prijavila sam u policiji, znate li vi koliko ja prijava imam u policiji (smeh), ali to nije u javnosti prenesno. Ovaj dečko je samo jedan u nizu, imala sam sličan slučaj gde me je jedan dečko maskimalno vređao i ponižavao, samo kako bi mu se ja javila. Sigurna sam da u psihijatri postoji objašenjene za takve slučajeve, ali ja nisam stručnjak i ne želim uopšte da ulazim to - poručuje pevačica.

Republika

Foto: N. Pančić

Rada Manojlović tuži fana

- Sve što bi trebalo da se priča, pričaće se na sudu. Pozvala sam "Premijeru", idemo svi zajedno u 29. novembar da vidite da sam vrlo ozbiljna po tom pitanju. Ne bih ja to uradila da je u pitanju neko ranije vreme i da to nije dopiralo do medija. Toga je bilo i biće, ljudi nisu krivi što su bolesni ili željni pažnje, ne bih da ulazim u tu problematiku. Taj dečko o kome se priča je došao na moj nastup i fotografisali smo se, imamo dokaz, eto! Nikad se nismo dopisivali. Ja važim za pristupačnu osobu, uvek se ispričam sa svojim fanovima, odgovorim na svaki stori, poruku, koliko stignem, ali njemu nisam, tako se namestilo, šta znam, možda nije jedini... Ponovljam, on nije kriv, nisu krive ni društvene mreže, to je neki napredak civilizacije, svako može da te pljune danas. Mene niko nije kontaktirao povodom ovog slučaja - rekla je Rada Manojlović u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading