Adam Adaktar pokazao fotografije iz detinjstva, na jednoj mu je i OTAC? Nepoznati muškarac na slikama privukao pažnju, oni pokušali da ga SAKRIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar podelio je sa svojim pratiocima fotografije iz prošlosti.

Adam Adaktar pokazao fotografije iz detinjstva, na jednoj mu je i OTAC? Nepoznati muškarac na slikama privukao pažnju, oni pokušali da ga SAKRIJU! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

O porodici Adaktar priča se naširoko, njihov život intrigira čitavu javnost, a Adam je sada odlučio da pokaže deo prošlosti svojim pratiocima i fotografije iz detinjstva.

Pokazao je i fotografiju svog dede, te se našalio sa svojom babom Nadalionom.

- Ovo je moj deda, baba ga je sahranila - rekao je Adam Adaktar kroz smeh, a onda pokazao ostale fotografije na kojima su mu majka Alis i tetka Vanja, kao i on kao beba u rukama svoje majke, koja stoji pored jednog muškarca. Ono što su svi primetili jeste da je glava nepoznatog muškarca sakrivena, te su mnogi pomisli da se radi o njegovom ocu.

Podsetimo, Adamova majka Alis je trudna u petoj deceniji, te je nedavno i pričala o tome.

- Evo ja danima slušam da to ne treba da radim i da nisam svesna odluke koju sam donela, ali ipak mislim da je trudnoća izazov i rizik sama po sebi, bez obzira u kom se dobu nalazimo. Život je nepredvidiv, ali mislim da treba imati vere u njega i pozitivno ga posmatrati, jer koja je inače svrha života ako razmišljamo drugačije - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading