NEĆE BITI KAO PRETHODNIH GODINA: Hladan tuš za Nikolu Jokića!

Autor:

Sport

19.10.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbinu se daju izuzetno mali izgledi da ponovi podvig - novi MVP će biti Dončić?

NEĆE BITI KAO PRETHODNIH GODINA: Hladan tuš za Nikolu Jokića!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Košarkaši Denvera u noći između srede i četvrtka od tri časa gostuju Juti na startu regularnog dela nove NBA sezone, a kladionice su odredila kvote, prema kojima srpski centar Nikola Jokić ima minimalne šanse da ponovo stigne do MVP priznanja.

Naime, popularni Džoker, koji je dve godine zaredom proglašavan za najkorisnijeg igrača "preko bare", slovi tek za petog favorita da bude najbolji. Kvota na Srbina kreće se od 10 do 11, u zavisnosti od kladionice, a ispred njega je kvartet Luka Dončić, Džoel Embid, Janis Adetekumbo i Kevin Durent.

Slovencu se daju ubedljivo najviše šanse da bude novi MVP (5-5,50), sledi centar Filadelfije (6,50-7), pa Grk (7-7,5), te Durent koji "plaća" oko 10...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dončić najbliži MVP priznanju

Podsetimo, Jokić je minule takmičarske godine bukvalno nosio Nagetse do plej-ofa, a sada će imati pomoć saigrača, pre svih oporavljenih Džamala Mareja i Majkla Portera Džuniora.

As iz Sombora je prošlu sezonu završio sa sjajnim brojkama, a prednjačio je po indeksu - gotovo 33! Prosečno je beležio 27 poena, 13,8 skokova i osam asistencija po meču, takođe su ga potcenjivali na startu, a videćemo da li će ponovo da razuveri sve i dođe do 3. vezanog MVP priznanja... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading