JOKIĆ ODUVAO KARIJA: Srpski košarkaš bacio NBA zvezdu na parket, napali ga navijači Voriorsa! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2022

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić je "namestio" Karija, a ovaj mu to sigurno neće zaboraviti.

JOKIĆ ODUVAO KARIJA: Srpski košarkaš bacio NBA zvezdu na parket, napali ga navijači Voriorsa! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Kari

Igrala se treća četvrtina poslednje pripremne utakmice između Nagetsa i Voriorsa, kada je Stef Kari pokušao da izađe iz nekoliko blokova. Međutim, srpski as je pročitao njegovu kretnju, pa se postavio ispred Karija u poslednji čas. Zvezda Voriorsa se zakucala u Jokića, a od udarca se srušio na pod.

Kari nije Jokiću ništa zamerio, ali jesu brojni navijači Voriorsa, koji su u komentarima na društvenim mrežama napali srpskog reprezentativca. Ipak, čini se da namere nije bilo, a ni udarac nije bio velike jačine, pa zbog toga sudije nisu sudili ni faul.

Ipak, znajući Karija, ne bi čudilo da ovaj potez zapamti i da proba da se osveti Jokiću i Denveru, tako što će im ubaciti veliki broj poena u sledećoj utakmici.

Denver je inače savladao Golden Stejt sa 119:112 i tako na pravi način najavio početak nove sezone. Nagetsi će u prvom meču NBA sezone igrati sa Jutom, 20. oktobra, dok će dan ranije Voriorsi gostovati Lejkersima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading