ZABRINUO NAVIJAČE: Jokićeve reči odzvanjaju Koloradom

Autor:

Sport

18.10.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš na svetu dao zanimljivu izjavu.

ZABRINUO NAVIJAČE: Jokićeve reči odzvanjaju Koloradom

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Nova sezona NBA lige počinje u noći između utorka i srede, a košarkaši Denver Nagetsa će prvu utakmicu odigrati dan kasnije, kada gostuju Juti Džez.

Tim iz Kolorada nije u prvom redu favorita za osvajanje prstena, ali je odmah u drugom, pošto je glavna zvezda tima dvostruki uzastopni MVP Nikola Jokić.

Navijače Nagetsa dodatno ohrabruje činjenica da će "Džoker" za razliku od prethodne sezone imati pomoć drugog i trećeg igrača ekipe, Džamala Mareja i Majkla Portera džuniora, koji se vraćaju posle dugih povreda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džamal Marej

Baš o Mareju je Jokić dao jednu zanimljivu izjavu, u kojoj se vidi da se raduje igranju u tandemu sa velikim prijateljem, ali i da je svestan da će mu biti potrebno vreme da dostigne željenu formu.

Volim da igram sa njim, naravno. Ipak, znam da će biti baš loš u prvih 20 utakmica sezone, ali preživećemo - rekao je Jokić, pola u šali, a pola u zbilji.

Tim rečima je sigurno nasmejao navijače Denvera, ali ih je vrlo moguće malo i zabrinuo.

Otkad je centar iz Sombora stigao u Kolorado, Nagetsi su četiri puta igrali plej-of, a najdalje su stigli 2020. godine, kada su ispali u finalu konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading