TEŠKE REČI: Pešić žestoko isprozivao Vladu Đurovića - da li je on uopšte trener? (VIDEO)

Autor:

Sport

17.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije izazvao dar-mar u javnosti!

TEŠKE REČI: Pešić žestoko isprozivao Vladu Đurovića - da li je on uopšte trener? (VIDEO)

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić, u razgovoru u emisiji "Top Gol", osvrnuo se na kritike koje je pretpreo zbog poraza u četvrtfinalu protiv Italije:

- To što sam omalovažavan od nekolicine mojih kolega, ne dotiče me. Sledeće godine će biti 40 godina koliko sam ja trener. I to moje kolege kažu – nije na vreme uzeo tajm-aut… Zašto Jokić nije počeo zadnju četvrtinu… On je demencija… Već zaboravlja… Star je, košarka mu je od pre ne zna se koliko godina. Ja se ponekada pitam, da li oni uopšte gledaju te utakmice? - rekao je Pešić i dodao:

- Od kada se završilo Evropsko prvenstvo, preko mesec dana, mene niko nije zvao. Niti jedan novinar. Niko. Apsolutno niko! Oni su napisali to što su napisali. Da nisam došao ovde u Sarajevo i da ne pričamo o košarci, ovo je prvi intervju- rekao je Pešić, čime je napao i osudio novinare.

Republika

Foto: youtube.com/HappyTV

 

Pešić se zatim osvrnuo i na Vladu Đurovića, koji je često komentarisao mečeve Srbije na RTS-u:

- Jedan od najboljih trenera sa prostora bivše SFRJ koji već godinama nema posao, on je dobio mikrofon da govori i pritom kaže: "Jadni Jaramaz, on je zalutao u reprezentaciju"! Da li taj trener, ako je uopšte više trener, da li razmišlja da Jaramaz ima porodicu - rekao je Pešić.

- Ali ovako on sam ne može da kreira i onda dolazi do panike. On je jadnik šutirao jedno četiri puta, promašio, i ništa nije iskreirao. Čim je ušao Micić jedan napad je napravio prodor, dodao loptu ovome Ristiću, Ristić iz horoga dao koš odmah. E to Jaramaz ne može da izvede, to izgleda vrlo prosto, eto, uđeš i dodaš, ovaj da još, i ajde, ali mi to ne možemo kada nemamo ovu postavu. Ja se pribojavam jakih utakmica kad ne bude u igri Micić a ili Jokića, jer nemamo dovoljno vrhunskih igrača.  Stalno pričamo o Bogdanovuću ili da je ovde Teodosić- govorio je Đurović tokom Eurobasketa.

Podsetimo, Srbija je i pored svih pet pobeda u grupi poražena odmah na startu nokaut faze Eurobasketa od "azura".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading