OTKRIVENO! Naši reprezentativci sa splava pod gasom dolazili na trening, Pešić im gledao kroz prste! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.10.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vedeta naše selekcije sve iznela u javnost!

OTKRIVENO! Naši reprezentativci sa splava pod gasom dolazili na trening, Pešić im gledao kroz prste! (VIDEO)

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Proslavljeni srpski reprezentativac Milan Gurović, gostovao je u podkastu "Jao Mile" gde je govorio o tome kako je sa ostalim članovima naše selekcije bio na splavu do ranih jutarnjih časova.

On se nadovezao na reči Predraga Stojakovića koji se tokom proslave svetske titule 2002. godine zahvalio beogradskim splavovima i klubovima na dobrim pripremama:

- Mi smo brate do 7, 8 ujutru... Sećam se jednom, Bodiroga, Tomašević, ja. Ma, bilo nas je pet šest na jednom splavu. Trening je bio u pola 10, a mi smo do osam bili na splavu. Pod gasom smo došli, ali odradili trening. Izdržali smo nekako. Kari nas je provalio, ali on je bio iskusan i progledao nam je kroz prste- rekao je Gurović.

U toj eri, od 2001. do 2002. godine, Kari Pešić je sa našom selekcijom osvojio Evropsko i Svetsko prvenstvo, a na posledjnem Eurobaksetu je sa Srbijom stigao do osmine finala. Tu nas je zaustavila Italija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading