SPECIFIČNO: Radonjić prokomentarisao doček koji su mu priredile Delije!

Autor:

Sport

13.10.2022

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak je vodio svoji novi tim protiv Crvene zvezde.

SPECIFIČNO: Radonjić prokomentarisao doček koji su mu priredile Delije!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Panatinaikosa upisali su prvi trijumf ove sezone u Evroligi, pošto su slavili na gostovanju Crvenoj zvezdi.

Posle meča je svoje impresije izneo strateg Atinjana Dejan Radonjić.

- Čestitke igračima na pobedi, na utakmici, dobroj utakmici. Kao što sam rekao pre početka da će biti teško, tako je i bilo. Ofanzivno ovo je bila naša najbolja utakmica u sezoni i bilo je važno pobediti u Beogradu. Bilo je dosta izgubljenih lopti, Zvezda je igrala dobro, dobru odbranu, a na kraju je utakmicu odlučio jedan posed - rekao je Dejo.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Potom je prokomentarisao doček koji su mu priredili navijači Crvene zvezde.

- Potpuno je jasno da je osećaj specifičan, želim da se zahvalim svima u dvorani na fantastičnom dočeku. Atmosferi koja je bila sjajno čitavo vreme, navijači su kvalitetno podržavali Zvezdu i bili korektni prema nama. Jako je teško opisati takav osećaj.

Ovaj trijumf je imao veliku važnost za Atinjane.

Protiv Reala smo odigrali jako dobro, s obzirom na situaciju. Znate da su ekipe iz Evrolige imale veliki broj igrača na EP, a mi smo bili među njima i patili smo. Znate da je ostalo samo par igrača iz prošle sezone, plus povrede… Pokušavali smo da uradimo što je moguće više. Imali smo šansu da pobedimo protiv Reala, zatim i poraz od Arisa, gde je jasno bilo da ćemo morati u svakom meču dajemo maksimum, bez obzira da li igramo kod kuće ili na strani - smatra Radonjić.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

- Došli smo u Beograd da odigramo dobar meč, što nam je bilo jako važno. Takmičarski je bila dobra utakmica, i bilo je dosta toga što košarku čini lepom. Jedna lopta, jedna odluka nam je donela pobedu, što nam jako puno znači, što zbog samopouzdanja, što zbog rasporeda. Vilijams je sa maltene par sati spavanja došao da odigra utakmicu, ali osetilo se zajedništvo na adekvatan način. Verovanje u pobedu je bilo vidno i time sam zadovoljan.

Na kraju je otkrio i kakve su ambicije zelenih u Evroligi.

Čekamo da se priključi Volters, da vidimo kako ćemo da izgledamo kako bismo mogli da dobijemo širu sliku. Teško je dati odgovor i Grigonis je došao iz povrede, Papajanis je igrao za EP, Ponitka… Volters nije sa nama, treba malo i bolje da se upoznamo, to je najprostije rečeno - podvukao je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading