JOVANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Otkrio razlog poraza od Panatinaikosa

Autor:

Sport

13.10.2022

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih zna zbog čega je njegov tim opet ostao bez trijumfa.

JOVANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Otkrio razlog poraza od Panatinaikosa

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde i dalje ne znaju za pobedu ove sezone u Evroligi, pošto su u drugom kolu elitnog evropskog takmičenja na svom terenu poraženi od Panatinaikosa.

Posle utakmice u dvorani "Aleksandar Nikolić", svoje utiske je izneo šef stručnog štaba tima sa Malog Kalemegdana Vladimir Jovanović.

- Imali smo naše šanse, ali smo u ključnim momentima promašivali šuteve za dva i tri poena. Mnogo smo gubili lopti i to je na kraju i rešilo pobednika. Zahvaljujem se navijačima za neverovatnu podršku i mnogo mi je žao što im nismo podarili pobedu - rekao je Jovanović posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Kontrolisali smo neki deo utakmice, bez Markovića i Nedovića smo vodili +5 na dva minuta, tako da možemo. Imali smo i derbi u ABA ligi gde smo igrali bez tri igrača i našli smo način da pobedimo. Danas nažalost nismo, značilo bi nama, značilo bi i publici kojoj se i dalje zahvaljujem na sjajnoj podršci - dodao je Jovanović.

Crveno-beli u narednom kolu gostuju Baskoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading