ĐORĐE ĐOKOVIĆ U EVROLIGI: Šta Novakov brat radi na ključnom sastanku u Dubaiju?

Autor:

Sport

12.10.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice na jako važnom okupljanju.

ĐORĐE ĐOKOVIĆ U EVROLIGI: Šta Novakov brat radi na ključnom sastanku u Dubaiju?

Foto: Euroleague/Twitter

Evroliga

Arapi ulaze u Evroligu? Ova vest se brzinom vetra raširila košarkaškim svetom, a više informacija možete pronaći OVDE.

Dejan Bodiroga i njegova delegacija posetili su Dubai i održali sastanak sa predstavnicima grada Dubaija i košarkaškog kluba Dubai. Više informacija o sastanku pročitajte OVDE, a zanimljivo lice viđeno je na ovom okupljanju.

Na jednom od ključnih sastanaka za budućnost Evrolige mogli smo videti i Đorđa Đokovića, brata najboljeg srpskog tenisera Novaka. Đorđe Đoković bio je uz predsednika Evrolige, Dejana Bodirogu i izvršnog direktora takmičenja, Maršala Glikmana, ali nije bio na istoj strani.

 

 

Direktor teniskog turnira "Serbia Open" bio je u delegaciji Dubaija.

Izvršni direktor Evrolige, Maršal Glikman, oglasio se saopštenjem o ovom sastanku:

- Želeo bih da se zahvalim gospodinu Abduli al Nabudi, predsedniku i vlasniku Košarkaškog kluba Dubai, i predstavnicima grada Dubaija što su ugostili nas i 13 deoničara u fenomenalnoj Koka-kola areni. Cilj ove posete je bio razmenjivanje ideja i pokušaj identifikovanja načina na koji bi mogli da sarađujemo. Prerano je govoriti o detaljima jer je ovo bio tek prvi sastanak, ali jedva čekamo da nastavimo ove razogvore.

Podsetimo, biznismeni iz Dubaija žele da jedan klub iz tog grada uvedu u elitno evropsko košarkaško takmičenje, da se tri fajnal-fora Evrolige održe u njihovoj areni, a spremni su da ulože čak 60 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading