BODIROGA SA DELEGACIJOM OBIŠAO DUBAI! Da li Arapi ulaze u Evroligu? Cilj posete bio je OVO!

Autor:

Sport

12.10.2022

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek elitnog evropskog košarkaškog takmičenja sastao se sa potencijalnim sponzorima.

BODIROGA SA DELEGACIJOM OBIŠAO DUBAI! Da li Arapi ulaze u Evroligu? Cilj posete bio je OVO!

Foto: Tanjug

Dejan Bodiroga

Kao grom iz vedra neba košarkaški svet pogodila je vest da Arapi žele da uđu u Evroligu. Više o tome pročitajte OVDE, a sada je obavljen i prvi sastanak između novog predsednika elitnog evropskog takmičenja, Dejana Bodiroge, njegovih saradnika, ali i moćnika iz Dubaija.

Sastanak je obavljen u sredu, a o njemu se oglasio novi izvršni direktor El Maršal Glikman.

On je, u saopštenju za javnost, istakao sledeće:

- Želeo bih da se zahvalim gospodinu Abduli al Nabudi, predsedniku i vlasniku Košarkaškog kluba Dubai, i predstavnicima grada Dubaija što su ugostili nas i 13 deoničara u fenomenalnoj Koka-kola areni. Cilj ove posete je bio razmenjivanje ideja i pokušaj identifikovanja načina na koji bi mogli da sarađujemo. Prerano je govoriti o detaljima jer je ovo bio tek prvi sastanak, ali jedva čekamo da nastavimo ove razogvore.

 

 

Dakle, prvi korak je napravljen, pa je veoma moguće da ćemo u bliskoj budućnosti imati tim iz Dubaija u Evroligi.

Podsetimo, biznismeni iz Dubaija žele da jedan klub iz tog grada uvedu u elitno evropsko košarkaško takmičenje, da se tri fajnal-fora Evrolige održe u njihovoj areni, a spremni su da ulože čak 60 miliona evra.

Evroliga ove sezone broji 18 klubova, a svoje mesto su našli i Crvena zvezda i Partizan. Srpski klubovi nisu počeli uspešno svoj evroligaški put, te je Zvezda poražena od Efesa, dok je Partizan izgubio od Albe. U narednim mečevima crveno-beli igraju protiv Panatinaikosa (četvrtak, 19.00), a četa Željka Obradovića gostuje Baskoniji (petak, 20.30).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading