Novi sponzor kuca na vrata i nudi OGROMAN NOVAC! Arapi ulažu 60 miliona!

Autor:

Sport

10.10.2022

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenom rukovovodsta u Evroligi, otvaraju se i novi poslovni vidici u najjačem klupskom evropskom takmičenju!

Novi sponzor kuca na vrata i nudi OGROMAN NOVAC! Arapi ulažu 60 miliona!

Foto: Starsport/Ilustracija

Evroliga

Evroligi se smeše lepši i bogatiji dani, nakon informacije grčke "Gazete" da su Arapi spremni da ulože 60 miliona evra u ovo takmičenje.

Naime, vlasnici avio kompanije "Emirejts" zainteresovani su za saradnju!

Navodno, u utorak ujutru u Dubaiju biće organizovan sastanak njih i predstavnika 13 klubova akcionara.Ovom sastanku prethodili su onlajn razgovori, a arapski investitori će imati priliku da i uživo iznesu svoj plan i ponudu.

 

 

Bogati investitori uložili bi između 50 i 60 miliona evra godišnje kako bi umesto “Turkiš erlajnz” ubuduće pisalo “Emirejts erlajnz”. Podsetimo, prema dosadašnjim informacijama, Turci su godišnje izdvajali oko 10 miliona evra.

Takođe, Arapi će tražiti i vajld-kartu za tim koji će svoje utakmice igrati u Dubaiju i to bi verovatno moglo da znači i proširenje Evrolige. Sa druge strane Arapi žele i organizaciju fajnal-fora u periodu od 2024. do 2026. godine.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Bodiroga

Nedavno je proslavljeni srpski košarkaš Dejan Bodiroga postao prvi čovek ovog takmičenja nasledivši Đordija Bertomeua na tom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading